Tertúlia literària amb Cristina Campos

 In Noticies

Ahir a la tarda vam gaudir d’una sessió especial de la Tertúlia literària. En aquesta ocasió no només vam comptar amb la presència de l’autora de la novel·la que vam llegir aquest mes, Pan de limón con semillas de amapolasinó que també vam tenir amb nosaltres Miquel Pascual, gerent de Forns Enrich, que ens va portar el pa que dóna títol al llibre.

Els 56 participants a la Tertúlia  d’ahir van tenir l’ocasió d’escoltar les explicacions de la Cristina Campos sobre el procés creatiu a l’hora de fer la seva primera novel·la i sobre com utilitza un mètode força influenciat pel món del cinema degut a la seva experiència en el camp audiovisual. Els participants a la Tertúlia van poder compartir les seves impressions amb l’autora i fins i tot, prendre part en un petit taller d’escriptura creativa.

En finalitzar la Tertúlia, els assistents van tastar les dues receptes del pa esmentat (pa i pa de pessic) i l’autora va dedicar els exemplars que molts dels assistents van poder adquirir a la Llibreria Canillo.

[av_gallery ids=’11160,11159,11158′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’square’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Per aquells que no vau poder venir, aquí teniu el booktràiler de la novel·la i també l’entrevista que li han fet avui mateix a Ràdio Castelldefels:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X