Llibre infantil de la setmana: “Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació”

 In Noticies, recomanacions

portada Els meus trucs per sobreviure a la classe de natacióAquesta història és el relat d’un suplici que turmenta en Gied, el protagonista i narrador: la classe de natació a la qual ha d’acudir cada dijous. Només hi ha una cosa que l’ajuda a abordar-ho: veure, des de la finestra de l’autobús que el porta a la piscina, un home que dóna menjar als coloms en una plaça.

Com en qualsevol obsessió, tots els pensaments i disquisicions d’en Gied es concentren en  sobreviure –de la manera menys humiliant possible- a la angoixosa classe de natació…

Però un dia, en Gied coneix a l’home dels coloms, i aquest suplici seu fa un tomb radical i el porta cap a altres pensaments sorprenents que treuen importància al tema, oxigenen la seva dèria i li permeten observar el que li passa des d’un punt de vista allunyat.

Escrit per Gideon Samson. Il·lustrat per Anke Kuhl.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X