Ja tenim nom per la mascota de la sala infantil!

 In Noticies

lot de llibres infantilCom ja sabeu, des del mes de març van anar apareixent un seguit d’elements una mica estranys a la Sala Infantil: un lloro, un trabuc, un barret, un bagul, etc. També vam poder gaudir de diversos tallers infantils relacionats amb el món dels pirates, vam poder fer un barret de pirata, fer un còmic sobre els pirates de Castelldefels, escoltar contes sobre pirates, etc. Per fi el divendres 21 d’abril, el dia de la Revetlla de Sant Jordi, vam descobrir que tots aquests objectes se’ls havia anat deixant la nostra mascota, la nostra pirata. Després de l’ajuda que tots els nens i nenes ens han donat proposant-nos noms per la pirata (285 noms! ni més ni menys!) i després de molt deliberar, triar i remenar, ja en tenim un. La nostra pirata serà la BENVALENTA.

Recent Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X