Pel·lícula de la setmana: “¡Buen camino! Seis peregrinos, un destino”

 In Noticies, recomanacions

portada Buern camino¡Buen camino! Seis peregrinos, un destino. En aquest cas, el camí francès. 800 kms. St. Jean Pied de Port – Santiago de Compostela. Una persona, un procés interior. Un viatge en el temps.

El documental posa en relleu, a través d’experiències personals, una sèrie infinita de valors, sentiments i sensacions: repte? competitivitat? espiritualitat? desafiament? soledat? llibertat? senzillesa? necessitat? intensitat? creença? fe? superació? meditació? reflexió? silenci? pau interior? compartició? dolor i plaer? cerca? preguntes i respostes?

El creient, el turista, l’esportista, l’ecologista… l’individu es fa pelegrí a mesura que avança el camí en què el canvi és constant, i un creix com a persona. Metàfora de la vida…

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X