Llibre infantil de la setmana: “Tots fem caca” de Taro Gomi

 In Noticies, recomanacions

portada Tots fem cacaBlackie books ens porta una reedició d’aquest clàssic de la literatura infantil realitzat per l’autor japonès Taro Gomi.

Gomi ha escrit més de cinc-cents llibres per a infants i ha estat guardonat amb nombrosos premis literaris arreu del món. L’autor es recorda a si mateix com un nen preguntaire i encuriosit per tot. És per això que els seus llibres, amb un estil únic (tendre, molt acolorit, senzill i delicat), intenten donar resposta als dubtes dels més petits. Per aconseguir-ho, Gomi se serveix d’una ironia i d’un humor subtilíssims, sempre presents en les seves creacions.

Tots els éssers vius mengem, i per això… Tots fem caca!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X