Llibre de la setmana: “Vida y muerte de Sophie Stark” d’Anna North

 In Noticies, recomanacions

portada Vida y muertes de Sophie starkAnna North ens presenta la Sophie Stark, artista i directora de cinema i documental; i ho fa a través de les experiències personals i els records de sis personatges que han tingut relació amb ella: el seu germà, la seva amant, el seu marit, un músic, un periodista i un company d’universitat.

Però qui és realment Sophie Stark, aquesta jove promesa del cine?

Doncs realment no ho sabem, perquè tenim sis versions diferents, una per personatge… Qui és la persona, qui és la professional? Perquè vida i obra es poden desvincular? I es poden desvincular si el material que utilitza l’artista és la vida pròpia o la de persones del voltant? Quins són els límits ètics i morals de l’art? El talent ho justifica tot?

 Possibles respostes a Vida y muerte de Sophie Stark.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X