Llibre de la setmana: “A contraluz” de Rachel Cusk

 In Noticies, recomanacions

portada A contraluzA contraluz, de Rachel Cusk (Canadà, 1967) és la primera entrega d’una sèrie de tres novel·les amb una mateixa protagonista, la Faye, una escriptora anglesa, de la qual, de moment, només sabem que: imparteix cursos de literatura, està separada i té dos fills.

Com la vida mateixa, narrada en primera persona, episodi darrera episodi, coneixerem els personatges que la Faye s’anirà creuant en el seu viatge a Atenes: el veí de vol, els companys i estudiants dels cursos d’escriptura, els vells coneguts i conegudes…

Converses i trobades amb persones anònimes o poc freqüents que faciliten, en un moment donat, la intimitat, la sinceritat, la reinvenció d’un mateix, la reinterpretació dels records i les versions distorsionades, o no, conscient o inconscientment, voluntària o involuntàriament, de les pròpies vides.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X