Disc de la setmana: “Love & hate” de Michael Kiwanuka

 In Noticies, recomanacions

portada Love & hateFill de pares ugandesos establerts a Londres, Michael Kiwanuka inicia la seva carrera musical com a guitarrista de sessió i músic de gira (Adele Live 2011).

El 2012 publica el seu primer disc, Home again. El juliol de 2016 Love and hate irromp de manera inesperada en les llistes d’èxits, convertint-se en número u en moltes de les seleccions dels millors discos de l’any.

Kiwanuka llança un missatge d’autoafirmació a través de les seves lletres (“Black man in a white world”), la seva forma de cantar profunda i sostinguda, un marcat feeling en ritmes i melodies i, des de la portada, aquest yin-yang del soul: un cor que vibra d’amor i odi.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X