El Documental del mes: “Shadow Girl (Niña sombra)”

 In Noticies

pòster Shadow GirlEl Documental del Mes és la branca de distribució del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals i fora de les grans capitals.

Aquest mes teniu cita avui dilluns dia 20 de març a les 19 h a la Sala Margarida Xirgu, podreu gaudir del documental Shadow Girl (Niña Sombra) de Maria Teresa Larraín. Versió original en castellà (75 min). Espai Margarida Xirgu.

Mentre edita la seva última pel·lícula a Toronto, la cineasta Maria Teresa Larraín comença a perdre la vista. Decideix viure sola el dolor i tancar les portes del seu passat, convençuda que mai més podrà tornar a treballar com a artista. No obstant, la notícia de la mort de la seva mare fa que torni al Xile natal que va abandonar 30 anys enrere. Caminant pels carrers de Santiago coneix un món diferent que la inspira: el dels venedors ambulants cecs de La Alameda, la principal avinguda de la ciutat. Un viatge commovedor cap a les profunditats de la ceguesa, en una narració autobiogràfica plena de coratge i optimisme per enfrontar-se a una nova vida.

Aquí teniu el tràiler del documental:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X