Llibre de la setmana: “El amante de Lady Chatterley” de D.H. Lawrence

 In Noticies, recomanacions

portada El amante de Lady ChatterleySexto Piso recupera El amante de Lady Chatterley, un clàssic i referent de la literatura eròtica, tan present actualment a les llibreries, publicat l’any 1928 a Itàlia però no editable a Anglaterra fins al 1960, acusada durant molt de temps d’0bra obscena i immoral.

En realitat, l’obra de D.H. Lawrence pretenia exaltar la llibertat sexual de l’èsser humà, homes i dones, de manera natural, instintiva i desinhibida, traspassant convencions i condicions socials i tabús.

Aquesta edició fa un pas més enllà de les carències afectives i eròtiques de Constance Chatterley, lady Chatterley, i es converteix en un atles d’anatomia il·lustrat, gràcies al treball dels artistes Romana Romanyshyn i Andriy Lesiv.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X