Ja podeu escoltar la xerrada de Xevi Verdaguer a la Biblioteca!

 In Noticies

Xevi VerdaguerJa podeu escoltar la xerrada inaugural de les V Jornades de Vida Sana a càrrec de Xevi Verdaguer La salut hormonal: quina importància té l’alimentació a la nostra salut i els problemes d’excés d’estrògens al nostre cos. L’acte es va realitzar ahir dijous 23 de febrer a les 19h a la sala Margarida Xirgu de la Biblioteca i va ser tot un èxit! Gràcies a tots per venir i també al Xevi Verdaguer per la xerrada tant interessant que ens va oferir! Amb aquesta activitat queden inaugurades les V Jornades de Vida Sana, us animem a que participeu a les diferents activitats programades, així com també a que consulteu i agafeu en préstec el nostre fons especial de Vida Sana que trobareu a la Planta 1 de la Biblioteca.

Cliqueu AQUÍ per escoltar la xerrada.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X