Disc de la setmana: “Jo competeixo” dels Manel

 In Noticies, recomanacions

portada Jo competeixoL’abril de 2016, el periodista musical Aleix Ibars, des de la capçalera electrònica Indiespot, presentava així el nou disc dels Manel:

“Once nuevas canciones (…) en las que el grupo catalán da un notable salto mortal, sin por ello renunciar a su esencia a la hora de elaborar irresistibles melodías de alma pop, que esta vez –y como principal novedad– han sido grabadas al otro lado del charco.”

 

L’estiu d’aquell any, la banda que el 2008 ens havia dut al mar i havia marcat un abans i un després en el panorama musical nacional, ens va posar de genolls, parafrasejant  el seu ben travat tema “Sabotatge”.

El públic rep molt bé la seva proposta de ritmes canviants i continua deixant-se seduir pel seu univers narratiu (amb picades d’ullet als grans mites femenins del món pop), que ara pren camins menys figuratius, més impressionistes.

 

Manel: el canvi i la permanència com a motors creatius.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X