Llibre de la setmana: “Auxili! Rebequeria a la vista” de Janet Recasens

 In Noticies, recomanacions

portada Auxili! Rebequeria a la vistaQuè és una rebequeria? Què podem fer davant d’una rebequeria? Com hem d’actuar? Ens volen prendre el pèl els infants quan fan una rebequeria? En aquest llibre descobriràs quines són aquestes maneres i com les podeu anar incorporant al dia a dia de l’infant.  A dins hi trobaràs com ensenyar els nostres fills a respirar amb tranquil·litat, com fer una botella de la calma o un arbre dels problemes.  Al llibre, també hi ha un espai dedicat als pares i mares per mostrar-los eines de gestió de les emocions per als adults. A la part final del llibre hi ha un recull de contes triats especialment per a aquesta ocasió.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X