El Documental del mes: “Dins l’armari”

 In Noticies

cartell Dins l'armariEl Documental del Mes és la branca de distribució del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals i fora de les grans capitals.

Aquest mes teniu cita avui dilluns dia 20 de febrer a les 19 h a la Sala Margarida Xirgu, podreu gaudir del documental Dins l’armari de Sophia Luvarà. Versió original en xinès i anglès subtitulada en català (72 min). Espai Margarida Xirgu.

Un retrat íntim de la lluita de l’Andy i la Cherry per satisfer les expectatives dels seus pares en una societat xinesa on l’homosexualitat és inacceptable. L’Andy, un arquitecte d’èxit que viu a Xangai, decideix sortir de l’armari. El seu pare, avergonyit i decebut, li reclama que es casi amb una dona per mantenir l’honor familiar. La Cherry, casada amb un homosexual, pretén adoptar un fill per complir amb les exigències de la seva mare de mantenir les aparences socials.
L’esforç de l’Andy i la Cherry per aconseguir una vida plena a cost de fingir certs estereotips culturals posa en evidència tot un sistema de valors. Desesperats però sempre mirant endavant, el seu coratge ens mostra una Xina moderna i jove que busca el seu espai de llibertat en una societat marcada per forts valors tradicionals.

Aquí teniu el tràiler del documental:

Per cert, per tal de donar el Premi del Públic al documental que hagi agradat més aquesta temporada, tot just després del passi podreu omplir una butlleta per fer la vostra valoració.

Us hi esperem!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X