Llibre de la setmana: “Horas en una biblioteca” de Virginia Woolf

 In Noticies, recomanacions

portada Horas en la bibliotecaQui era Virginia Woolf (1882 – 1941)? A grans trets, una de les escriptores més revolucionàries i imprescindibles del segle XX; una dona intel·ligent, culta, devoradora de literatura i feminista, en una societat tancada a la llibertat i la igualtat de condició i gènere.

Woolf s’enriquia amb la lectura i les reunions setmanals del Club Bloomsbury amb intel·lectuals londinencs per comentar textos clàssics i contemporanis.

Horas en una biblioteca és una compilació d’assajos, d’èpoques i estils molt diferents, sobre autors que l’escriptora admirava perquè oferien quelcom distint o innovador, com Jane Austen, les germanes Brontë, Joseph Conrad, Dostoievski, la poetessa Christina Rossetti, el biògraf Lytton Strachey

 Perquè cal distingir entre aquells que llegeixen per aprendre i els que ho fan perquè estimen la lectura, pel goig de, amb passió pura i desinteressada…

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X