Llibre infantil de la setmana: “El noi que nedava amb les piranyes”

 In Noticies, recomanacions

portada El noi que nedava amb les piranyesAmb text de David Almond i il·lustracions d’Oliver Jeffers, aquest llibre crida l’atenció per molts motius: PRIMER, el  seu títol -que no deixa indiferent a ningú-,  SEGON, una portada acolorida i suggeridora que convida a sommiar… i TERCER, la història, una deliciosa aventura que ens parla de que tot va bé quan el cor de les persones és bo i honrat.

SINOPSI: Arran del tancament de la Drassana Simpson, l’oncle Ernie es queda sense feina, però aviat se li acut una idea per continuar guanyant-se la vida: convertirà casa seva en una fàbrica d’enllaunar peix. I així es posa a soldar, doblegar, omplir i precintar llaunes. A l’Stan, el nebot de l’Ernie, no li agrada gens aquesta nova vida de sorolls i d’estrés i decideix fugir amb una companyia de fira ambulant que s’ha instal·lat al poble. El viatge li canviarà la vida, i a més a més coneixerà el gran Panxo Pirelli: l’home que neda amb les piranyes!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X