Pel·lícula de la setmana: “Spotlight”

 In Noticies, recomanacions

portada SpotlightSpotlight és la unitat d’investigació del diari The Boston Globe. Aquest equip compromès i íntegre, protagonitzat pels actors Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams i Brian d’Arcy James, amb Liev Schreiber al capdavant, desvetllà l’any 2002 els casos de pederàstia dins l’església catòlica, la xarxa de corrupció col·laborativa i els silencis pactats entre estaments polític, religiós i judicial, i els mitjans de comunicació.

Spotlight, dirigida per Thomas McCarthy, és una pel·lícula sobre el poder, el pensament crític, l’ètica, la moral i el periodisme rigorós. En un moment en què aquesta professió es qüestiona, que el consum de premsa escrita és cada cop menys, i la competència amb internet creix, cal demostrar, encara més, com és d´important la informació, la bona informació, objectiva i de qualitat, per a una societat crítica, intel·ligent i compromesa.

Tancada l’edició, que cadascú decideixi

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X