Llibre infantil de la setmana: “La memoria del elefante”

 In Noticies, recomanacions

portada La memoria del elefanteLa memòria dels elefants  és … tant gran com aquest llibre, tant gran com el món…

A mig camí entre un calaix de sastre i una enciclopèdia il·lustrada, aquest llibre és un recull d’objectes i animals que en Marcel –l’elefant protagonista- ha conegut al llarg de la seva vida i els seus viatges, des de espècies en perill d’extinció a instruments musicals, passant per tota mena d’edificis curiosos i objectes de disseny.

Aquest original llibre de l’editorial Barbara Fiore, escrit per Sophie Strady i il·lustrat per Jean-François Martin, barreja la curiositat enciclopèdica amb preguntes sobre la memòria, la identitat i tot allò que fa que la vida valgui la pena.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X