El Documental del mes: “Una llar al món”

 In Noticies

cartell Una llar al mónEl Documental del Mes és la branca de distribució del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals i fora de les grans capitals.

Aquest mes teniu cita avui dilluns dia 19 de desembre a les 19 h a la Sala Margarida Xirgu, podreu gaudir del documental Una llar al món (58 min) d’Andreas Koefoed. Versió original en danès subtitulada en català. Sala Margarida Xirgu. Entrada lliure.

Una Llar al Món és un film personal i delicat, creat per entendre què representa ser un nen refugiat a Europa. Un retrat respectuós dels infants que arriben a Europa després d’un llarg i dolorós viatge i dels professionals que s’aboquen amb cos i ànima a la seva acollida, tots amb un objectiu molt clar: construir per a aquestes criatures una nova llar al món.

Aquí teniu el tràiler del documental:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X