Llibre infantil de la setmana: “El gran llibre dels invents que ens han canviat la vida”

 In Noticies, recomanacions

portada El gran llibre dels inventsUn llibre que recull alguns dels invents i descobriments que van canviar les nostres vides.

Les vacunes, la pasta de dents, l’MP3, el sostenidor, els patins en línia, els pantalons texans, els telèfons mòbils, les motocicletas, les tissores, el xiclet,  Internet…Organitzats en set temes (Salut, Oci, Vestuari, Escola, Alimentació, Comunicació i Transport), aquest llibre enorme s’organitza en dobles pàgines plenes de moviment i d’il·lustracions.
El sentit de l’humor, les sorpreses, els requadres, els esbojarrats dibuixos i el particular format de l’obra són els millors aliats d’un llibre concebut per entretenir i promoure el desig d’aprendre.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X