Concurs Què t’emociona de la biblioteca?

 In Noticies

concursinstagramPer celebrar la posada en marxa del compte d’Instagram de BibliotequesXBM, us convidem a participar al concurs “Què t’emociona de la biblioteca?” perquè tots els usuaris,  a través de fotografies i vídeos, mostreu els elements i espais que més us agraden de la vostra biblioteca.

Tant sols cal que pugeu fotografies o vídeos del que més us agrada de la vostra biblioteca al vostre perfil d’Instagram i compartir-lo amb el hasthag #emociobiblioteca. A més, cada fotografia o vídeo ha de tenir obligatòriament el nom de la biblioteca d’on ets usuari habitual perquè hi haurà dues categories de premi:  en la primera podràs guanyar una tauleta tàctil o un val de 100 euros per la compra de llibres;  i en la segona categoria es premiarà la biblioteca amb més usuaris participants amb la realització d’una activitat de foment a la lectura i la cultura.

Les fotografies i els vídeos rebuts durant el concurs, que estarà vigent fins el 31 d’octubre , seran publicades a la pàgina web de la Biblioteca Virtual.

Consulta les bases del concurs i fes-te seguidor del perfil bibliotequesxbm a Instagram!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X