Llibre infantil de la setmana: “Jaunmi contra viento y marea” de Magalí Le Huche

 In Noticies, recomanacions

portada Juanmi contra viento y mareaMagalí Le Huche –l’autora d’aquest JUANMI CONTRA VIENTO Y MAREA- està convençuda que unes imatges suggeridores desperten moltíssim la curiositat lectora en els més menuts. I per això aquest llibre, tot i tenir molt poca lletra, està farcit d’imatges i paisatges que fan volar la imaginació i conviden a inventar més històries de les que ens diu el text mentre travessem fortes tempestes i grans nevades o mentre saltem de núvol en núvol per no perdre la pista del Sol que acaben de robar a la ciutat de “Cinco Lobitos”. Le Huche és autora també de molts altres contes que també tenim a la nostra biblioteca: La Berta Bonafé està trista, Cromanyó, Les sirenes de Belpaixao, El fabuloso viaje de No-no y sus amigos, etc.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X