El Documental del mes: “A good american: el preu de la nostra seguretat”

 In Noticies

portada A good americanEl Documental del Mes és la branca de distribució del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals i fora de les grans capitals.

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado s’ha adscrit a aquesta iniciativa i el dimarts dia 27 de setembre a les 19 h a la Sala Margarida Xirgu podreu gaudir del documental A good american: el preu de la nostra seguretat (100 min). Versió original en anglès subtitulada en català. Sala Margarida Xirgu. Entrada lliure.

Aquí teniu el tràiler del documental:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X