Tertúlia literària: “Els dies sense glòria” de Sílvia Alcàntara

 In Noticies

portada Els dies sense glòriaJa podeu passar a recollir l’obra que llegirem aquest mes i que comentarem junt amb la seva autora a la propera tertúlia del dimarts 18 d’octubre, Sílvia Alcàntara. Després de la seva primera i exitosa novel·la Olor de colònia, adaptada a la televisió per Lluís Maria Güell i guardonada amb el Premi de Novel·la Joaquim Amat-Piniella, l’autora ha continuat la seva obra amb La casa cantonera i, enguany publica la novel·la Els dies sense glòria.

Tothom està convidat a participar-hi, no cal inscripció prèvia. Com sempre, a les 19 h. a la Sala Margarida Xirgu.

I si et ve de gust, vine una estona abans i gaudeix d’un cafè gentilesa de Café de Finca.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer la passada diada de Sant Jordi a TVC :

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X