Llibre de la setmana: “El consumo de drogas entre adolescentes” d’Alberto Batllori

 In Noticies, recomanacions

consumo-de-drogas-entre-adolescentesUn text molt pràctic que ofereix la documentació i formació necessària als docents perquè puguin enfrontar, de forma cooperativa i amb els mitjans adequats, la prevenció del consum de drogues entre joves.

Inclou dades científiques, formes de treballar, consells, experiències i idees per als que, coneixedors del greu dany que genera el consum de drogues, entre els adolescents i sobre l’escola en general, vulguin portar a la pràctica algun projecte de prevenció.

Dirigit especialment a professors i als pares perquè són les persones amb més capacitat afectiva i intel·lectual per donar suport als adolescents en aquest complicat tram de la seva vida. Tots dos col·lectius són els més conscients dels efectes que causen les drogues en el seu aprenentatge i en el seu desenvolupament, i per això poden influir d’una manera profunda sobre les seves decisions i opinions.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X