Guia de novetats de coneixements: juliol

 In Noticies, Novetats

Ja podeu consultar les novetats bibliogràfiques de coneixements que trobareu exposades al vestíbul de la Biblioteca. Hi trobareu llibres de tot tipus i de totes les branques del saber, de filosofia, de psicologia, de ciències, d’història, de cinema, cursos d’idiomes, etc. Si no voleu esperar i voleu saber tot el que us oferim aquest mes, cliqueu a l’enllaç de sota o, si ho preferiu, podeu venir a consultar-la a qualsevol dels taulells de la Biblioteca.

[wpdm_package id=’9562′]

De totes les novetats us recomanem les següents:

portada Jo també veia Bola de dracportada Aquella porta giratòriaportada  150 actividades para jugar sin pantallas : para que los niños descubran el mundo real

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X