Pel·lícula de la setmana: “Una chica vuelve a casa sola de noche”

 In Noticies, recomanacions

portada Una chica vuelve a casa sola de nocheUna chica vuelve a casa sola de noche és l’òpera prima d’Ana Lily Amirpour*, directora iraní criada entre Europa i els Estats Units.

Prostitutes, traficants, drogadictes… personatges límit i solitaris, sense somnis i esperança, i una misteriosa jove, deambulen a la nit pels carrers deserts de Bad City, Iran.

La frontera entre el dia i la nit, allò visible i allò invisible, el bé i el mal, es difumina en mans d’una vampira heroïca i justiciera en monopatí (interpretat per l’ actriu Sheila Vand), que pot, inclús, enamorar-se!

Una chica vuelve a casa sola és una pel·lícula estètica i poc convencional, inclassificable en quant a gènere i subgèneres; està filmada en format scope, projectada en blanc i negre, parlada en persa, amb poc diàleg, instrumental i musicalment molt ben ambientada; i és NO apta per a tots els públics.

*Alguns referents cinematogràfics: The addiction (Abel Ferrara), Déjame entrar (Tomas Alfredson), Sólo los amantes sobreviven (Jim Jarmush) i tot l’univers Lynch.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X