Nova edició del concurs “Llegir és divertit”

 In Noticies

Centenari DahlLa Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelldefels, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, juntament amb l’Associació de Veïns de Lluminetes organitzen conjuntament una nova edició, la 10a, del concurs literari juvenil “Llegir és divertit”.

Un concurs que presenta diverses novetats respecte a les edicions anteriors:

– Poden participar-hi nois i noies nascuts els anys 2004 i 2005

– Els treballs han de tractar sobre l’autor Roald Dahl, tenint en compte que enguany se celebra el centenari del seu naixement. Pot ser una obra basada en qualsevol dels llibres que va escriure. Els treballs s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) seguint el model pautat facilitat a la pròpia OAC, a la Biblioteca Ramón Fernández Jurado, a l’Associació de Veïns de Lluminetes i a través dehttp://www.castelldefels.org/ca/

– El període de presentació d’originals serà des del 23 d’abril fins el 6 de juny de 2016 (a les 19.30h).

El concurs està dotat amb tres lots de llibres, amb un valor de 60€ cadascun, per als millors treballs seleccionats. Del quart al desè millors treballs rebran dues entrades per al Teatre Plaza.

Bases del concurs

Fitxa del concurs

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X