Llibre infantil de la setmana: “La casa dels ratolins” de Karina Schaapman

 In Noticies, recomanacions

portada de "La casa dels ratolins"L’artista Karina Schaapman va dedicar anys a construir i decorar la Casa dels Ratolins, l’escenari d’aquest àlbum infantil tan especial. Aquesta caseta tan preciosa està fabricada amb capses de cartró i cartró pedra, teles antigues i tota mena de materials reciclats (llumins, botons, taps d’ampolla…). Té més de cent habitacions, passadissos i espais exteriors per explorar. Els ratolins que l’habiten també han estat dissenyats i creats per la Karina. Els contes del Sam i la Júlia van anar sorgint com per art de màgia mentre construïa la casa.

Endinsa’t en el món en miniatura de la Casa dels Ratolins, una casa com cap altra!

El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és súpertímid. La Júlia súper curiosa. Junts viuen una pila d’aventures a la Casa dels Ratolins i també es fiquen en alguns embolics.

Acompanya’ls a descobrir un amagatall secret, a donar la benvinguda a un ratolí encantador a qui anomenen «el drapaire», i a fer creps delicioses. Visitaran la millor pastisseria del món i una botiga on venen de tot, i trobaran una capseta de fusta plena de tresors. I —oh, no!— s’hauran d’enfrontar a una rata terrible i espaordidora. Els dies passen volant en aquesta casa tan singular.

La Casa dels Ratolins és un lloc màgic i ple de sorpreses. T’atreveixes a entrar-hi? 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X