Pel·lícula de la setmana: “Everyday Rebellion. El arte del cambio” d’Arash i Arman Riahi

 In Noticies, recomanacions

portada Everyday rebellionEveryday Rebellion. El arte del cambio és un documental dirigit per Arash i Arman Riahi sobre els moviments de resistència i protesta pacífica arreu del món: Occupy Wall Street als Estats Units (2011), el 15-M a Espanya (2011), el Moviment Verd per la democràcia a Iran (2009), la Primavera àrab (2010 – 2013), la revolta síria, Femen a Ucraïna, el moviment Otpor a Sèrbia…

Motius i accions diferents amb tàctiques comunes basades en la no violència: persones del carrer, anònimes, progressistes i conservadors, creients i no creients, es mobilitzen preocupats pel panorama polític, econòmic i social. Desobediència civil, ordenada, organitzada i solidària.

Aquest documental testimonial combina imatges a peu de carrer d’activistes locals i reaccions davant les protestes, amb conferències i declaracions d’alguns líders.

www.everydayrebellion.net

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X