Llibre infantil de la setmana: “El libro de la suerte” de Sergio Lairla i Ana G. Lartitegui

 In Noticies, recomanacions

portada El libro de la suerteDe vegades no és tant important si un té bona o mala sort sinó com ens prenem les coses que passen…

El Sr.Bonaventura i el Sr.Malapata viuen a la mateixa ciutat i al mateix edifici però no es coneixen de res.

El cas és que, per aquelles casualitats de la vida, decideixen fer un viatge de plaer i ambdós trien anar al mateix lloc el mateix dia. Tot i tantes coincidències, el viatge que fa el Sr.Bonaventura no té res a veure amb el que fa el Sr.Malapata. El primer ho viu tot com un regal i deixa que la vida el dugui per camins inexplorats. El segon és un rondinaire acabat i va pel món a trompicons i empentant a tothom.

Aquest llibre es pot començar a llegir d’una banda (on hi ha el viatge del Sr.Bonaventura) o de l’altra (on hi ha el viatge del Sr.Malapata) i de manera singular (com tot en aquest àlbum…) acaba al mig.

I vosaltres…Quants llibres més coneixeu que acabin al mig? Eh?…

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X