Llibre infantil de la setmana: “Animals domèstics” de Jean Lecointre

 In Noticies, recomanacions

ekare-animals-domestics-jean-lecointreHeu pensat mai que hi ha persones que s’assemblen massa a alguns animals?

L’autor d’aquest llibre sí que ho ha fet i ho ha reflectit en aquest àlbum tan diferent i divertit.

Amb fotografies trucades, collage i una imaginació fora de tota mida ens presenta un majordom/gos, un tarambana/gat, una assistenta/mosca i molts d’altres personatges força estranys que ens permetran veure la similitud entre certes persones i alguns animals…

Amb molta ironia, sentit de l’humor i un format de fotonovel·la vintage, aquest llibre ens mostra el dia a dia d’un matrimoni de classe alta dels anys 50. Aquesta parella viu a una casa de disseny i no paren d’organitzar festes i aperitius per a celebrar qualsevol esdeveniment que sigui susceptible de ser celebrat (i així poder  esbombar els seus guanys i la seva bona fortuna davant els seus amics –per suposat, també de classe alta-).

La singularitat del llibre recau en l’aspecte d’animals humanitzats que prenen alguns dels personatges que hi apareixen. Així, tenim un majordom/gos -tan fidel i servicial com la majoria de gossos-; un tarambana/gat -que fa el que vol amb els amos de la casa-; una minyona/mosca -tant neta i eficient que es passa de frenada-; i molts altres personatges absolutament impagables…

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X