Llibre infantil de la setmana: “El libro que hará que te encanten los libros” de Françoize Boucher

 In Noticies, recomanacions

02 el libro que hara que te encantenEs tracta d’un llibre amè, divertit, absurd, destinat a infants i també a adults. És tota una declaració d’intencions. Es tracta d’un pla de motivació lectora divertit i desenfadat. Amb uns colors peculiars i unes il·lustracions no menys peculiars. L’autora ens porta de la mà a través de les raons per les quals és absurd que no t’agradi llegir. I realment ho aconsegueix!

Els dibuixos de l’autora conviden a la imaginació. Amb traços imprecisos i formes impossibles, però amb creativitat, humor i personalitat del 100%. Començant per Marco Pàgina, un simpàtic nen marcapàgines que ens demanarà que el passegem pel llibre i seguint per cadascuna de les pàgines .

Raons com «Llegir no t’engreixa», «Un llibre no pot agafar un virus, però el teu ordinador sí»,  son  senzilles i obvies oi? L’ autora juga amb elles per atrapar-nos, Tinguis l’edat que tinguis et recomanem que el llegeixis!!

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X