Pel·lícula familiar de la setmana: “La Oveja Shaun” de Mark Burton i Richard Starzak

 In Noticies, recomanacions

Onesheet La Oveja Shaun 68x98.aiDels creadors de CHICKEN RUN  i WALLACE & GROMIT ens arriba… LA OVEJA SHAUN: LA PELÍCULA

A més de ser aclamada per la crítica ha rebut nombrosos reconeixements:

  • Nominada a l’Oscar a la millor pel·lícula d’animació.
  • Premis BAFTA: nominada al millor film animat.
  • 5 nominacions als PREMIS ANNIE.
  • GLOBUS D’OR: nominada al millor film d’animació.
  • Millor film d’animació del TORONTO FILM CRITICS.

Veure el segell d’Aardman encapçalant qualsevol pel·lícula és garantia que estem en bones mans: l’estudi britànic mai no fa cap pas en fals. Aquesta adaptació a la pantalla gran de la sèrie El xai Shaun és modèlica en la seva manera d’estirar naturalment una anècdota per anar enllaçant gags. Atenció a les múltiples i sorprenents accions que ocorren en segon o tercer pla. Impagables…

L’argument és el següent: L’ovella Shaun vol que la vida a la granja deixi de ser monòtona, i per això s’empesca una aventura que succeeix a la ciutat. D’aquesta manera en Shaun, el seu ramat d’amigues, el gos i el granger viuen un gran nombre de divertides situacions que són, al cap i a la fi, una paròdia de com és la vida actual a les grans ciutats.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X