Llibre de la setmana: “Cuentos completos” de E.L. Doctorow

 In Noticies, recomanacions

02_cuentos-completosCuentos completos és el primer recull en un únic volum dels contes de l’escriptor nord-americà Edgar Lawrence DOCTOROW (el Bronx 1931 – Nova York 2015), un dels autors que millor va reflectir la societat americana a través de la història dels Estats Units.

Els 17 relats breus es presenten no en un ordre cronològic sinó tal i com va disposar el propi autor abans de morir. Aquesta particular entrega de l’editorial Malpaso serveix, alhora, d’homenatge pòstum.

Doctorow, conegut més per la seva faceta com a novel·lista que no pas com a contista, presta al lector tota una diversitat de personatges quotidians amb un cert punt de bogeria, i escenaris i situacions íntimes, desconcertants i extremes: un adolescent atordit, una jove desgraciada, una parella desesperada, un escriptor incomprès i insegur, un univers sectari, una mare immoral… Experiments literaris i històries força interessants per aprofundir una mica més en el coneixement i comportament humans.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X