Entrevista virtual: María Barbal

 In Noticies

cartell Entrevista virtual a María BarbalJa podeu venir a buscar les obres de l’autor convidat a l’Entrevista virtual que trobareu exposades a la Planta 0, María Barbal.

Maria Barbal (Tremp, 1949) es va llicenciar en Filologia Romànica i Hispànica. El 1985 publica “Pedra de tartera”, que ha estat traduïda a 14 idiomes, i que juntament amb “Mel i metzines” (1990) i “Càmfora” (1992) es reuneixen en un sol volum titulat “Cicle del Pallars”.

 Ha escrit també contes, “La mort de Teresa” (1986), “Ulleres de sol” (1994), “La pressa del temps” (2010), “Cada dia penso en tu” (2013); altres novel·les, “Carrer Bolívia” (1999), “Bella edat” (2003), “País íntim” (2005) i “Emma” (2008), i un llibre de recorreguts per pobles abandonats, “Camins de quietud” (2001). El 2014 ha publicat la novel·la “En la pell de l’altre”.

Les Entrevistes virtuals són un espai de participació on els lectors poden adreçar-se als seus autors preferits per fer-los preguntes sobre les seves obres i el seu procés creatiu.

El funcionament per enviar les preguntes és molt senzill. Qualsevol persona major de 14 anys sense validació prèvia pot escriure la seva pregunta al formulari que trobarà a la Biblioteca Virtual fins el proper 26 de febrer. Un cop es tanqui aquest termini, es publicaran les respostes de l’autor convidat a la mateixa web.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer l’any 2014 al programa El Matí de Catalunya Ràdio presentant la seva novel·la En la pell de l’altre:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X