Llibre de la setmana infantil gener “Lindbergh” de Torben Kuhlmann

 In Noticies, recomanacions

01 I3 LindberghAixò va de ratolins. Però no sols…

  • També va de gats, rateres i ratpenats
  • De migrar a un altre país,
  • D’invents fantàstics i voladors
  • De projectes, fracassos i èxits
  • I de mussols afamats…

Torben Kuhlmann és un autor alemany, que tot i la seva joventut, ja és considerat un prodigi de la il·lustració gràcies a la publicació d’aquest àlbum. Com a mostra de que aquesta afirmació no és exagerada, només cal fullejar aquest llibre. Les imatges de LINDBERGH, L’AGOSARADA HISTÒRIA D’UN RATOLÍ VOLADOR  són absolutament hipnòtiques i semblen tenir vida pròpia (de fet, en algunes planes, un creu poder arribar a tocar els bigotis del ratolí protagonista!).

La història és la següent: corren temps difícils pels ratolins i molts d’ells marxen a buscar un nou futur a Amèrica. Però un d’ells s’ha quedat sol a Europa i haurà de fer ús dels seu enginy dissenyant el seu propi model d’avió per aconseguir creuar l’immens oceà que el separa dels seus somnis.

També hi ha un annex que recull les proeses dels grans aviadors i un bonic homenatge al Lindbergh real.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X