Llibre de la setmana gener “Adicción a las nuevas tecnologías”

 In Noticies, recomanacions

portada Adicción a las nuevas tecnologíasL’impacte dels avenços tecnològics en la societat actual ha estat molt significatiu, de manera que les noves formes de comunicació i accés a la informació han canviat radicalment la interpretació del món. Encara que, per les seves característiques, també tenen un risc potencial d’ús excessiu o patològic, que pot acabar tenint unes conseqüències molt negatives en la vida de les persones afectades per aquesta problemàtica i les seves famílies.

El tractament d’aquest trastorn és complex, no tant per la dificultat d’abordar els símptomes de l’addicció a les noves tecnologies, sinó per l’escassa motivació i consciència del trastorn que, freqüentment, presenten les persones amb aquest problema (especialment els més joves) . No obstant això, quan aquests aspectes milloren, la teràpia té moltes probabilitats de finalitzar amb èxit.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X