Pel·lícula de la setmana gener “My stuff: lo imprescindible para vivir” de Petri Luukkainen

 In Noticies, recomanacions

My stuff: lo imprescindible para vivir, és un documental dirigit i protagonitzat l’any 2013 per Petri Luukkainen, un jove finlandès de 26 anys sense parella que vol posar a prova la seva dependència material, les seves necessitats reals, físiques i emocionals, en una societat consumista i “pro-propietària”, acostumada a tenir-ho tot.01_my_stuff_

Un experiment:

  1. durant 1 any
  2. emmagatzemarà totes les seves coses en un traster
  3. amb la condició que només podrà recuperar-ne una cada dia
  4. i no podrà comprar res de nou

Diversos protagonistes:

  1. Petri, el subjecte de l’experiment
  2. les seves coses
  3. i els altres: familiars i amics

Aquest documental, més reflexiu que no pas reivindicatiu, narrat en primera persona, amb salts en el temps per conèixer el context social i personal de Petri, convida l’espectador a plantejar-se què defineix les persones: les seves pertinences? les seves relacions humanes? les seves experiències viscudes? tot una mica?

http://tavarataivaselokuva.fi/

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X