Pel·lícula familiar de la setmana “Paddington” de Paul King

 In Noticies, recomanacions

Després de protagonitzar molts llibres i episodis de TV, l’ós Paddington va arribar a la gran pantalla per viure una aventura màgica…

01_DVD_Paddington

L’entranyable creació de Michael Bond cobra vida gràcies al director Paul King, al productor David Heyman i a l’equip d’efectes especials de la saga Harry Potter.

Paddington és un ós que ha crescut a la selva peruana amb la seva tia Lucy, que li ha inculcat el desig de viure a Londres. Quan un terratrèmol destrueix la seva llar, Lucy amaga el seu nebot en un vaixell amb destinació a Anglaterra per trobar una llar millor. Quan l’osset arriba a l’estació londinenca de Paddington, es troba que no és tan meravellós com s’havia imaginat, fins que coneix la família Brown que l’acollirà a casa seva. Però poc després una sinistra i atractiva taxidermista tindrà fixació per ell, cosa que suposarà una amenaça per a la seva vida…

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X