Llibre de la setmana infantil gener “Agujero” de Oyvind Torseter

 In Noticies, recomanacions

“AGUJERO”

Aquest és un llibre protagonitzat per tot un senyor forat!!!

978-84-15208-55-6_g

Un forat d’allò més mogut que ara està aquí, ara allà, ara el veus, ara no el veus… i que un dia es va decidir a travessar les planes d’aquest llibre -i penseu que quan diem “travessar” volem dir LITERALMENT!!!!- per a explicar-nos una història diferent que ben segur us sorprendrà!

Torseter se’ns presenta en aquest magnífic llibre/joia com un dels artistes més curiosos i diferents del panorama actual de la literatura infantil i juvenil.
Amb una edició impecable i perfectament foradada, Barba Fiore Editora tria aquesta historia sobre una mudança  –que sobre qualsevol altre paper hauria estat una mudança normal i corrent-  i aconsegueix convertir-ho en tot un joc… un joc de fet i amagar amb el forat i de endevinar en que s’ha transformat a la següent il·lustració…

Gràcies al domini de la tècnica que té l’autor, aquest forat -que físicament sempre està al mateix lloc-, sembla que canvií d’ubicació i de significat constantment, de manera tan pot ser el llum d’un semàfor, com un pou al carrer com un forat del nas…  Aquest joc visual té un innegable alhora que elegant sentit de l’humor que farà somriure a tot aquell que s’hi apropi…

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X