Llibre de la setmana gener “Escucha la canción del viento” y “Pinball 1973” de Haruki Murakami

 In Noticies, recomanacions

Escucha la canción del viento (1979) i Pinball 1973 (1980) són les dues primeres novel·les de l’escriptor, corredor de maratons i etern candidat al Nobel de Literatura, Haruki Murakami.

Aquesta publicació rescata les seves primeres passes literàries, amb un valor afegit, un pròleg de l’autor, a mode de confessió, en què relata els seus propis inicis.

01_escucha la cancion del vientoEls habituals reconeixeran l’estil Murakami; i els nouvinguts s’introduiran en el seu univers: malenconia, solitud, sexe, surrealisme i realisme, fredor i lentitud, màgia i onirisme, atmosfera poètica, cultura occidental, beisbol i referències musicals al pop i al jazz. Totes dues novel·les transcorren a Tòquio a principis del anys 70, i narren en primera persona, les experiències d’un jove japonès.

Segons la crítica literària, Murakami va ser en el seu moment, per alguns, l’ ambaixador de la literatura japonesa moderna, i per altres, l’escriptor japonès americanitzat lluny de representar la societat i la cultura nipones.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X