Llibre de la setmana desembre “El trastorn del nen consentit” d’Ursula Oberst

 In Noticies, recomanacions

portada El trastorn del nen consentitEs tracta d’un llibre sobre educació de nens normals i difícils que es dirigeix a pares i mares, mestres i professors de diferents nivells educatius. L’autora es fa ressò de la gran preocupació dels adults davant de l’augment de conductes pertorbadores, conflictes i trastorns comportamentals per un costat, i per un altre de la desorientació que pateixen els educadors sobre la manera d’educar correctament – i per això sovint consenteixen massa- i d’intervenir amb eficàcia en petits i grans problemes, i presenta, de forma amena i en format de manual, un enfocament de prevenció i intervenció per aquest tipus de situació, que tots els adults que tracten amb nens poden aprendre i utilitzar.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X