Pel·lícula de la setmana novembre “Pride” de Matthew Warchus

 In Noticies, recomanacions

11_pride

“…Un estandarte es un símbolo. Dos manos es lo que significa el movimiento obrero, o lo que debería significar. Tú me apoyas, yo te apoyo, seas quien seas, vengas de donde vengas. Hombro con hombro, mano con mano…”

Secretos y mentiras, The Full Monty, Billy Elliot (Quiero bailar), i ara, PRIDE. Un cop més, el cine britànic ens regala una comèdia amb transfons i compromís social, aquest cop, de la mà de Matthew Warchus.

Regne Unit, 1984. Margaret Thatcher governa; el Sindicat Nacional de Miners ha convocat una vaga; i a Londres se celebra la manifestació de l’Orgull Gai. Un grup de joves homosexuals, creen el LGSM (Lesbians and Gays Support the Miners)  per recaptar diners per a una petita i tancada comunitat minera de Gal·les. Dos col·lectius molt diferents, una causa comuna.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X