Taula rodona sobre novel·la negra amb premi!

 In Noticies

Guanyadora del sorteig del lot de llibresEl passat dijous 29 d’octubre va tenir lloc a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca la taula rodona “Noves dames del crim: el bon moment del gènere negre a Catalunya” a càrrec de Marc Moreno, editor de Llibres del Delicte i Anna Maria Villalonga, experta en novel·la negre. Dels més de 22 participants en l’activitat i en el sorteig del lot de llibres amb el catàleg complet de l’editorial Llibres del Delicte, l’afortunat fou Joana Gallego Fernàndez.

Us deixem amb les intervencions d’Anna María Villalonga i Marc Moreno al programa de TCV Via llibre:

Aquells qui no van poder assistir-hi estan d’enhorabona. Clicant al següent enllaç podreu descarregar-vos el podcast i escoltar-lo!

https://soundcloud.com/bib-castelldefels/2015-10-29-dones-novella-policiacamp3

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X