Llibre de la setmana novembre “L’àrab del futur” de Riad Sattouf

 In Noticies, recomanacions

L’àrab del futur. Una joventut a l’Orient Mitjà (1978 – 1984) és la primera entrega d’una trilogia, de memòries i experiències, que va guanyar el premi a Millor Àlbum en el Festival de Còmic d’Angulema d’enguany.

arab_futur

Amb un to humorístic propi, RIAD SATTOUF retrata la seva infantesa entre la França de Pompidou, la Líbia de Gadafi i la Síria de Hafez el Asad, assignant a les vinyetes un color de fons identificatiu de cada país: blau, groc i rosa, respectivament. Sattouf aprofita els elements autobiogràfics per plasmar, no només, les seves  vivències i el seu entorn familiar, sinó també, de manera objectiva, els diferents contextos polítics, socials, multiculturals i de pensament.arab_futur2

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X