Recuperant Ramon Fernàndez Jurado a l’Espai Margarida Xirgu

 In Noticies

Ramon Fernàndez JuradoLa biblioteca de Castelldefels recupera el nom de Ramon Fernàndez Jurado, després de 4 anys d’haver-se eliminat. En Ramon era poeta i narrador, lluitador per la llibertat i la justícia i un gran usuari de biblioteques. És per això que es va donar el seu nom a la biblioteca en inaugurar-la l’any1986. L’espai que fins ara es deia Ramon Fernàndez Jurado, recupera també el nom de l’actriu Margarida Xirgu, que es com es deia l’equipament que hi havia on ara hi ha la biblioteca.

Recuperem, doncs, dos referents culturals per a la nostra ciutat.

L’acte de celebració es farà el dilluns 2 de novembre a les 7 de la tarda a l’Espai Margarida Xirgu, amb una conferència de l’historiador Pelai Pagès, la presentació del llibre Ens queda la seva paraula, dedicat a 8 poetes que ja ens han deixat, entre els quals Ramon Fernàndez Jurado. A continuació es recit
aran alguns poemes, un dels quals es cantarà com a cloenda de l’acte.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X