La Mancomunitat de Catalunya i les biblioteques

 In Noticies

còmic MancomunitatDes del dia 21 de maig i fins a exhaurir existències podeu obtenir gratuïtament el còmic titulat “L’inici del demà. Història de la Mancomunitat de Catalunya 1914-1925” co-editat per la Diputació de Barcelona en el marc de la commemoració del centenari de la Mancomunitat.

La Biblioteca Central s’afegeix a aquesta commemoració amb una petita exposició situada al vestíbul de la Biblioteca, on hi trobareu llibres d’història de la institució, de l’època i també d’altres que fan referència a les biblioteques que aquesta va impulsar i que són l’embrió de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la qual forma part de la Biblioteca Central de Castelldefels.

Si voleu saber-ne més consulteu el següent enllaç. Us deixem amb un petit video on podeu veure una mostra de les diverses exposicions organitzades al llarg d’aquest any i que es podran visitar arreu de Catalunya:

Recent Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X