Nova edició de la Marató de Contes

 In Noticies

foto Kim Arnalcartell James on the rocksEl proper divendres dia 9 de maig celebrarem la 12a edició de la Marató de Contes de Castelldefels, una jornada festiva dedicada a la  narració oral i als contes per a totes les edats.

A les 18 h tindrà lloc la narració de Kim Arnal amb l’espectacle “Raví Xano, un gitano de la Índia”, una llegenda d’origen familiar que ens parla de les peripècies viscudes pel Raví Xano, el marajà Jadevindro, la princesa Zelda i el millor cavall del món, en Soliman…

A les 22h l’espectacle “James on the rocks” a càrrec de Trotam Teatre (recomanat per a majors de 7 anys), una història ambientada en el Nepal i amb la participació de l’agent més famós del servei de la intel·ligència britànica, en James agent 010…

Us hi esperem!

Entrada gratuïta, aforament limitat.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X