Presentació del llibre: El adolescente cautivo

 In Noticies

portada El adolescente cautivoEl proper dimarts dia 8 a les 19 h. tindrà lloc a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado la presentació del llibre El adolescente cautivo a càrrec dels autors del llibre Rubén D. Gualtero i Asunción Soriano i de Maria Àngels Horta, psicòloga clínica i Pepita Rodríguez i Molinet diplomada en Treball Social.

Com diu Pepita Rodríguez i Molinet “és un llibre molt recomanable per a professionals i pares, un llibre que permet la comprensió, l’empatia i la reconciliació i que presenta una adolescència amb dos vessants, una problemàtica, portada de l’experiència terapèutica fruit de l’època que toca viure i les relacions i els vincles establerts en la infància, i una altra esperançadora, per tenir els joves més preparats i probablement més solidaris de la història.”

Si voleu saber-ne més, consulteu l’entrevista que trobareu dins el blog Libros y literatura.es.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X